реклама 468

неделя, 21 юни 2009 г.

НДСВ подариха компютри на Големо Бучино

НДСВ подариха компютри на Големо Бучино : Новините от Перник - Агенция За Перник
21 юни 2009
feature photoЧетири чисто нови компютъра пристигнаха като подарък в Големо Бучино. Конфигурациите са предоставени от Министерството на администрацията и административната реформа по инициатива на партия НДСВ.
Народният представител от НДСВ Теодора Дренска връчи официално сертификата за дарението на кмета на с. Големо Бучино Стефан Зафиров. На срещата присъстваха и мажоритарният кандидат на НДСВ за Перник д-р Боян Богданов, областният координатор Нели Скримова, кандидатът за народен представител Иво Чифлички и зам. министъра на финансите Димитър Ивановски.
Кметът Зафиров благодари за придобивката и почерпи гостите с бонбони. 'НДСВ обещаха три неща за Големо Бучино, и трите ги изпълниха', каза той.
Това не е първия път, в който НДСВ помага на с. Големо Бучино. С помощта на партията в двора на новата черква на селото са поставени пейки, прожектор и люлки, а на Спасовден жълтите' подариха и прахосмукачка.
”Благодаря, че помогнахте за построяването на черквата в Голямо Бучино. Винаги от НДСВ се е отзовавали на молбите ни, това са хора, които винаги държат на думата си и може да им гласуваме доверие' каза Вера Теофилова, касиер на църковното настоятелство.



5 коментара:

село Големо Бучино